Slik lager vi effektive nettsider

 

Vi lager profesjonelle nettsider som er estiske og effektive, det betyr at de ser pene ut men enda viktigere at brukeropplevelsen er optimalisert for å nå bedriftens mål.

Vi har utviklet en prosess for å effektivere oppstartsprosessen som bidrar til å holde kostnadene nede. Prosessen involverer flere trinn, inkludert:

 • Innledende samtale

Den første samtalen mellom webdesigneren og bedriften er viktig for å forstå bedriftens behov og mål. Webdesigneren vil stille spørsmål om bedriftens bransje, målgruppe, produkter eller tjenester, og hva bedriften ønsker å oppnå med nettsiden.

 • Analyse

Basert på informasjonen fra den innledende samtalen, vil webdesigneren utføre en analyse av bedriften og målgruppen. Denne analysen vil gi webdesigneren en bedre forståelse av hva som er viktig for bedriften og hva som vil appellere til målgruppen.

 

 • UX-design

UX-design, eller brukeropplevelsesdesign, er prosessen med å skape nettsider som er både estetisk tiltalende og brukervennlige. UX-designere fokuserer på å forstå brukernes behov og ønsker, og å lage nettsider som er enkle å bruke og forstå.

Når webdesigneren har en god forståelse av bedriften og målgruppen, kan de begynne å jobbe med UX-designet av nettsiden. Dette involverer å utvikle et konsept for nettsiden som er både estetisk tiltalende og brukervennlig.

 

 • Utvikling

Når UX-designet er godkjent, kan webdesigneren begynne å utvikle nettsiden. Denne prosessen involverer å bygge nettsiden ved hjelp av kode og å legge til innhold, bilder og videoer.

 • Testing

Når nettsiden er utviklet, vil webdesigneren teste den for å sikre at den fungerer som den skal. Webdesigneren vil også teste nettsiden for å se hvordan den ser ut på forskjellige enheter, som datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

 • Lansering

Når nettsiden er testet og godkjent, kan den lanseres. Webdesigneren vil samarbeide med bedriften for å sikre at lanseringen går så smidig som mulig.

 • Støtte

Etter lanseringen vil webdesigneren tilby støtte til bedriften for å hjelpe dem med å vedlikeholde og oppdatere nettsiden.

Estetisk og effektiv nettside

En pen nettside er en nettside som er estetisk tiltalende. Den har et godt design, med fine bilder og videoer. Men en pen nettside er ikke nødvendigvis den mest effektive nettsiden.

En effektiv nettside er en nettside som oppfyller sine mål. Den hjelper bedriften å nå ut til målgruppen, og den genererer leads eller salg.

For å lage en effektiv nettside, er det viktig å fokusere på UX-design. En nettside må være enkel å bruke og forstå, og den må være relevant for målgruppen.

Her er noen tips til hvordan du kan lage en effektiv nettside:

 • Tenk på brukerne dine.

Hva er deres behov og ønsker? Hva er de interessert i?

 • Hold det enkelt.

En nettside med for mange elementer kan være overveldende for brukerne.

 • Bruk tydelig språk.

Skriv tekst som er lett å forstå.

 • Bruk sterke bilder og videoer.

Bilder og videoer kan hjelpe deg å formidle budskapet ditt på en effektiv måte.

 • Test nettsiden.

Få tilbakemelding fra brukere for å se hvordan de opplever nettsiden din.

Som du ser er prosessen med å lage effektive nettsider mer omfattende enn å «drodle» seg frem til en pen nettside.

For at nettsiden skal fungere effektivt og bidra til at bedriften når sine mål, kreves kunnskap om brukeradferd, UX-design, analyse og testing.

Vi har lang erfaring med å utvikle effektive nettsider og landingssider, så ta kontakt for en prat, eller se våre nettsidepakker og tjenester.